Valikko
- Kuvagalleria

Työmuodot > Lähetys

Lähetystyö pyrkii toteuttamaan Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä. "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen  ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti." (Matt.28:18-20)

Vimpelin seurakunta on valinnut tietyt kohteet ja työntekijät viemään ilosanomaa niille, jotka eivät ole vielä kuulleet Vapahtajasta, Jeesuksesta Kristuksesta.

Nimikkolähettimme (Vuoden 2018 alusta lähtien)

Maria ja Terho + lapset Lähi-idässä Suomen Kansanlähetyksen kautta.

Tiina Harju Botswanassa Suomen Lähetysseuran kautta. Voit seurata työtä Facebookissa. Tiinan viimeisin kirje.

Nimikkokohteemme

Hosainan Teologinen Seminaari Etiopiassa. Etiopian Mekane Yesus kirkko on yksi maailman nopeimmin kasvavista luterilaisista kirkoista. Kirkko tarvitsee jatkuvasti uusia, hyvin koulutettuja työntekijöitä. Nimikkokohteen kautta tuemme kirkon kasvua Etiopiassa.

Entisten nimikkolähettiemme Pentikäisten elämää heidän palattuaan takaisin Etiopiaan, voit seurata tästä.

Sytyttämällä lähetyskynttelikköön kynttilän voit tukea seurakunnan lähetystyötä.

Käytettyjä postimerkkejä keräämällä voit myös tehdä lähetystyötä, https://felm.suomenlahetysseura.fi/lahjoita/postimerkkikerays/ tai kysy Kansanlähetyksestä Ryttylän toimistosta ohjeet.

Suomen Lähetysseurasta  ja Suomen ev.lut. Kansanlähetyksestä ”suuressa mukana" saat lisää tietoa lähetystyöstä.

Seurakunta tukee myös Suomen Pipliaseuran työtä.

Anna toisenlainen lahja.

Lähetystyön vastuuhenkilöinä seurakunnassamme ovat seurakuntapastori Mikko Elenius p. 040-1840643 ja vapaaehtoinen lähetyssihteeri Kaija Hurmerinta p. 0408428559.