Työmuodot > Musiikki

kanttori Arto TurpelaMusiikki

"Veisatkaa yhdessä psalmeja, ylistysvirsiä ja hengellisiä lauluja. Soittakaa ja laulakaa täydestä sydämestä Herralle."
Ef. 5:19
Seurakunnan musiikkitoiminta on monipuolista. Musiikkiryhmät palvelevat ja esiintyvät jumalanpalveluksissa, eri tilaisuuksissa ja konserteissa. Musiikkityöstä seurakunnassamme vastaa kanttori Arto Turpela, puh 040-7421890.

Kuorotyö
Seurakunnasamme toimii aikuisten Lauluryhmä, joka harjoittelee yleensä keskiviikkoisin klo 16-17.30 seurakuntakodissa.

puhallinorkesteriSoitinryhmät
Puhallinorkesterin harjoitusaika on keskiviikkoisin klo 18.00-19.30, seurakuntakodissa.

Avoin yhteismusisointikerho

Kokoontuu joka toinen viikko torstaisin klo 17. Sen tarkoituksena on soittaa ja laulaa yhdessä. Kerhoon voivat tulla kaikenikäiset, koululaisista eläkeläisiin. Kaiva esiin pölyttynyt soittimesi ja soittotaitosi, ja tule mukaan. Kerholaisista kootaan ryhmiä, jotka voivat halutessaan toimia myöhemmin itsenäisestikin.