Valikko
- Kuvagalleria

Kirkolliset ilmoitukset:

Ke 22.5 klo 18. Päiväkerhon kevätjuhla ja esikouluun menevien siunaus.

To 23.5 Avoimen kerhon retki.
-  klo 18. Kirkkovaltuuston kokous srk-talolla.

Su 26.5 klo 10. Messu kirkossa. Isosten siunaaminen tehtäväänsä.

To 30.5 klo 10. Messu kirkossa. Ilkka Lehto. Ruokailu srk-talolla messun jälkeen.
- klo 12.30 Ry:n seurat kirkossa. Veikko Lamminaho, Hannu Riihimäki.

Kuollut: Helmi Eliisa Pakkala 73 v, Jaakko Viitaniemi 81 v.

LAPSITYÖ:
Ensi syksyn päiväkerhoihin ilmoittautuminen alkaa. Voit ilmoittaa v. 2014 ja 2015 synt. lapset kerhoon, hakemus löytyy
www.vimpelinseurakunta.fi. tai suoraan lastenohj. krista.kuoppala@evl.fi 27.5. mennessä.

Varkut:

Kerhot päättyneet tältä keväältä!

Peli- ja oloilta päättynyt tältä keväältä!

Nuoret:

…………………………………………………………………………………………….

DIAKONIATYÖ

Keväällä toteutui keitto kerran kuukaudessa. Jos tekijöitä saadaan, niin jatketaan syksyllä aloittaen elokuussa edelleenkin kerran kuukaudessa.

Hinta yhdeltä 3,50€ ja lapselta 1,50€. Keittoa saa ostaa mukaan klo 12 tarjoilun päätyttyä. 0,75l pakastusrasiallinen maksaa 2,50€/kpl. Pakastusrasian saa keittoväeltä mukaan.

Saa ostaa myös omaan astiaan>> 0,75l maksaa 2,50€

ELÄKELÄSITEN RETKI HALSUALLE KESÄKUUSSA

Torstaina 13.6. klo 9 lähtö srk -kodilta Halsualle. Ensin olemme Halsuan srk -kodilla, missä ohjelmaa ja ruokaa ja kahvit. Sieltä kotimatkamme alkaa kirkon kautta, missä Halsuan kirkkoherra Juha Karhulahti pitää meille hartauden. Kotimatkalla poikkeamme vielä leivon tehtaanmyymälään Räyringissä. Koko matkan hinta 10€.

Haetaan tarvittaessa kotoa. Ilmoittautumiset 28.5. mennessä Eijalle p. 0400 759 210. Muista ilmoittaa myös allergiat.