JUMALANPALVELUKSET

Päiväjumalanpalvelus pidetään Vimpelin kirkossa sunnuntaisin ja juhlapäivinä klo 10. Vimpelin seurakunnassa on messu (ehtoollisjumalanpalvelus) noin kolmesti kuukaudessa. Muulloin vietetään sanajumalanpalvelusta.
Jumalanpalvelus on seurakuntaelämän keskus. Se on Jumalan ja seurakunnan kohtaamisen paikka. Jumala kohtaa kansansa sanassa ja pyhässä ehtoollisessa. Seurakunta vastaa Jumalalle rukouksessa, ylistyksessä ja palvonnassa. Jeesus on luvannut olla läsnä siellä "missä kaksi tai kolme on koolla hänen nimessään.

Jumalanpalveluksessa Jumala palvelee meitä ja me vastaamme siihen Häntä rukoillen, kiittäen ja ylistäen. Ehtoollisella, seurakunnan yhteisellä aterialla, saamme muistella Kristusta ja hänen pelastustyötään. Hän on itse läsnä leivässä ja viinissä.

Seurakunnan jumalanpalveluselämässä pyritään monipuolisuuteen siten, että meillä toteutetaan erilaisia jumalanpalveluksia (tuomasmessut, perhekirkot, vauvakirkot...) Jumalanpalveluksen toteuttamisessa on seurakuntalaisilla merkittävä osuus eri tehtävissä.

Jumalanpalveluksen toivotaan oleva kotoinen, hoitava ja hengellisesti ruokkiva.
Jos haluat tulla palvelemaan yhteisessä messussa esim. tekstinlukijana, esirukoilijana tai muissa tehtävissä niin ota rohkeasti yhteyttä vaikkapa sähköpostilla.

SANAN ÄÄRESSÄ

Seurakunnan elämää rikastuttavat herätysliikkeet. Kansanlähetyksellä on säännöllisesti Kohtaamispaikkoja joka toinen tiistai seurakuntakodilla ja Rauhanyhdistys järjestää seuroja seurakuntakodilla joka toinen torstai. Herättäjäyhdistys järjestää Siioninvirsiseuroja muutaman kerran vuodessa.

Seurakunnassa on myös vapaaehtoisten järjestämiä Raamattupiirejä, näillä ei ole säännöllistä kokoontumisaikaa.