LÄHETYSTYÖ

Lähetystyöllä seurakunta toteuttaa Jeesuksen antamaa kaste- ja lähetyskäskyä.

”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän  ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.” (Matt. 28: 18-20)

Seurakunta on valinnut työntekijät ja kohteet viemään ilosanomaa heille, jotka eivät ole vielä kuulleet ilosanomaan Vapahtajasta Jeesuksesta Kristuksesta.

Nimikkolähetteinämme on vuoden 2020 alusta alkaen Shuhei ja Johanna Yamaguchi. He asuvat perheineen Japanin Kobessa.

Nimikkokohteemme on Hosainan teologinen seminaari Etiopiassa. Etiopian Mekane Yesus -kirkko on yksi maailman nopeimmin kasvavista luterilaisista kirkoista. Kirkko tarvitsee jatkuvasti uusia, hyvin koulutettuja työntekijöitä. Nimikkokohteen kautta tuemme kirkon kasvua Etiopiassa.


http://felm.suomenlahetysseura.fi/


http://www.piplia.fi

 

Anna toisenlainen ja aineeton lahja, jolla ilahdutat ystävää ja autat samalla kehitysmaiden ihmisiä.
Lue lisää ja lahjoita!      http://www.toisenlainenlahja.fi

Kirkon Ulkomaanapu toimittaa avun perille.
 

Voit tukea lähetystyötä osallistumalla seurakunnan toimintaan.
Seurakunnassa on lähetyksen vastuuryhmä, joka toimii lähetystyön hyväksi ja järjestää vuoden aikana lähetystilaisuuksia ja tapahtumia. Järjestä seurat lähetykselle kotona, seurakuntakodissa tai kirkossa. Anna lahjasi lähetykselle kolehtina tai kirkon lähetysjärjestön keräykseen. Tapoja tukea seurakunnan lähetystyötä on monia.

Lähetystyöstä vastaa

Mikko Elenius

Seurakuntapastori

mikko.elenius@evl.fi

040 184 0643                       

Patruunantie 28

62800 Vimpeli